Cum se face miere de pere
Cum se face mierea de pere este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 1741 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1313 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pere, suc de ananas, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum se face sos de pere într-o oală sub presiune, Dip de pere cu nuci și miere, și Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți perele tocate într-o oală mare și turnați suc de ananas peste ele pentru a preveni rumenirea lor. Se amestecă zahărul și se fierbe la foc mediu-mare. Se amestecă frecvent pentru a preveni arderea. Când perele sunt la fierbere completă, reduceți căldura la mediu și gătiți până când amestecul are culoarea și textura mierii. Cu cât îl gătiți mai mult, cu atât devine mai gros. Timpul de gătit este de obicei de 2 până la 3 ore.
Se toarnă în borcane sterile fierbinți, umplându-se până la 1/4 inch de partea superioară. Ștergeți jantele cu o cârpă umedă curată și sigilați borcanele cu capace și inele. Procesați într-o cutie de apă clocotită timp de 10 minute sau timpul recomandat de extensia locală pentru zona dvs.