Cum se face jeleu de vin
Cum se face jeleu de vin este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1618 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de vin, pectină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Jeleu De Vin Fiert, Jeleu De Vin Baco Noir, și Jeleu De Vin De Rozmarin De Afine.
Instrucțiuni
Combinați vinul, sucul de lămâie și pectina într-o oală mare. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent.
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă. Reveniți la fierbere. Se fierbe tare 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați spuma deasupra, dacă este necesar.
Puneți jeleu fierbinte în borcane fierbinți, sterilizate, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Strângeți capacele din 2 bucăți. Procesați timp de 5 minute în baie de apă clocotită.