Cum se face gem de Cranana
Cum se face gem de Cranana ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pectină lichidă, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Cranana Muffins, Bacon și gem de whisky, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu combinați afine și apă; se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă piureul de banane și zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; se fierbe 1 minut. Se amestecă pectina și sucul de lămâie.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați dulceața în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta orice reziduu alimentar. Acoperiți cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un raft în fundul unui vas mare și umpleți până la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este cu cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 10 minute.