Cum se face Frisoles Antioque 6roquos
Cum de a face Frisoles Antioque Ucroquos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 889 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați morcovi, sos Ali aproxos, apă, dacă este necesar, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frijoles Antioque 6complos, Tamales Antioqueumbros, și Crema de Frisoles con Chorizo (supă de fasole roșie cu Chorizo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare cu jareții de porc și apă.
Se pune la foc mediu-mare, se fierbe, se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, se gătește aproximativ 20 de minute.
Adăugați pătlagina tăiată cubulețe, morcovii, Ali-ul și chimenul. Gatiti aproximativ 1 ora.
Adăugați hogao, coriandru tocat și condimentați cu sare și piper. Gatiti inca 15 minute sau pana cand fasolea este frageda.scoateți cârligele de șuncă din supă și lăsați-le deoparte până se răcesc suficient pentru a le manipula. Aruncați pielea și oasele și tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch și lăsați-o deoparte.
Scoateți morcovii din supă și puneți-i într-un blender cu aproximativ 1 cană de supă. Se amestecă până se omogenizează și se întoarce la supa de fasole.Puneți supa în boluri,
Adăugați bucăți de jareți de porc și serviți imediat cu orez alb, aj.