Cum se face cizmar de piersici
Cum se face Cizmarul de piersici necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1211 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,0 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză jarlsberg, brânză mozzarella, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Cum se face cizmar de piersici, și Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, amestecați ouăle și jumătate și jumătate. Condimentează cu sare, piper alb și nucșoară.
Așezați Jarlsberg și mozzarella mărunțite în coaja plăcintei.
Se toarnă amestecul de ouă peste brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți timp de 25 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este setată. Lăsați să setați 5 până la 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.