Cum se face Cheesecake în stil New York
Cum se face Cheesecake în stil New York este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 823 calorii, 13g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 438 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de smântână, coajă de lămâie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake În Stil New York, Cheesecake În Stil New York, și Cheesecake în stil New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Amestecați firimiturile de cracker graham și untul topit într-un bol până se umezesc uniform. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și aproximativ 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii cu arc.
Bateți făina, smântâna și extractul de vanilie în castron. Pune deoparte.
Se amestecă crema de brânză și zahărul cu o lingură de lemn într-un castron mare până se încorporează uniform, 3 până la 5 minute.
Se toarnă laptele în amestecul de brânză cremă și se amestecă până se combină.
Bateți ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se amestecă coaja de lămâie, coaja de portocală și amestecul de smântână; bateți până se încorporează.
Se toarnă amestecul în tigaia cu formă de arc pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile s-au umflat frumos și suprafața cheesecake-ului este fermă, cu excepția unui mic loc în centru care se va jiggle atunci când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră.
Când cheesecake-ul este gata, opriți cuptorul și lăsați-l să se răcească în cuptor timp de 3 până la 4 ore. Acest lucru previne formarea oricăror fisuri pe partea superioară a cheesecake-ului.