Cum se face ceapă roșie murată

Cum se face ceapă roșie murată
Cum se face ceapa roșie murată este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă este plăcută de 854 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, fulgi de piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum Se Face Ceapă Roșie Murată, Ceapă Roșie Murată, și Ceapă Roșie Murată.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa: Blanch ceapa rosie intr-o cratita cu apa clocotita timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți în colander.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Fierbeți oțetul cu zahăr și condimente: în timp ce apa se încălzește la Pasul 1, într-o cratiță separată combinați oțetul, zahărul și condimentele. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa albită și scursă în amestecul de oțet. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Transferați într-un borcan de sticlă. Se lasă să stea până se răcește. Se va păstra câteva săptămâni la frigider.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista