Cum se face ceapă roșie murată

Cum se face ceapă roșie murată
Cum se face ceapa roșie murată este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă este plăcută de 854 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, fulgi de piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum Se Face Ceapă Roșie Murată, Ceapă Roșie Murată, și Ceapă Roșie Murată.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa: Blanch ceapa rosie intr-o cratita cu apa clocotita timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți în colander.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Fierbeți oțetul cu zahăr și condimente: în timp ce apa se încălzește la Pasul 1, într-o cratiță separată combinați oțetul, zahărul și condimentele. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ceapa albită și scursă în amestecul de oțet. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Transferați într-un borcan de sticlă. Se lasă să stea până se răcește. Se va păstra câteva săptămâni la frigider.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista