Cum se face ceapă roșie murată
Cum se face ceapa roșie murată este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Această rețetă este plăcută de 854 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, fulgi de piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum Se Face Ceapă Roșie Murată, Ceapă Roșie Murată, și Ceapă Roșie Murată.
Instrucțiuni
Blanch ceapa: Blanch ceapa rosie intr-o cratita cu apa clocotita timp de 2 minute.
Fierbeți oțetul cu zahăr și condimente: în timp ce apa se încălzește la Pasul 1, într-o cratiță separată combinați oțetul, zahărul și condimentele. Se aduce la fierbere, se reduce focul la foc mic, se acoperă și se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați ceapa albită și scursă în amestecul de oțet. Se fierbe timp de 1 minut.
Transferați într-un borcan de sticlă. Se lasă să stea până se răcește. Se va păstra câteva săptămâni la frigider.