Cum se face aluat ușor de Pizza de casă

Cum se face aluatul ușor de Pizza de casă este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 432 calorii. Un amestec de făină, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Persoana 231 a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Pizza cu brânză cu aluat de pizza de casă, și Aluat de Pizza peste noapte: de casă și delicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina integrală de grâu, făina universală, drojdia, sarea, zahărul, uleiul de măsline și apa caldă cu o spatulă până se formează într-o bilă lipicioasă de aluat care se îndepărtează de părțile laterale ale unui castron mare, aproximativ 3-4 minute.
Acoperiți vasul cu o cârpă ușoară sau folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) timp de 18 ore, până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 550 grade F (280 grade C).
Presărați o foaie de copt cu făină de porumb.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și presărați cu mai multă făină. Formați aluatul într-un dreptunghi și tăiați-l în patru părți egale. Formați fiecare bucată într-o bilă, întinzând și învelind aluatul pentru a crea o suprafață netedă, adăugând mai multă făină, dacă este necesar. Acoperiți bilele de aluat cu un prosop și lăsați să se odihnească 15 minute.
Pentru a modela aluatul, presărați suprafața cu făină și lăsați-o ușor. Folosiți un știft pentru a forma un disc subțire de aproximativ 9 inci în diametru.
Transferați crusta formată pe foaia de copt pregătită și deasupra, după cum doriți.
Coaceți pe raftul inferior timp de 4 minute, treceți la raftul din mijloc și coaceți încă 5-6 minute, până când partea de jos este crocantă și partea de sus este ușor rumenită. Treceți la suportul de răcire pentru a se răci ușor înainte de servire.