Cum se face Agave de casă și slănină afumată Bourbon
Cum se face Agave de casă și slănină afumată Bourbon este un fără lactate băutură. Această rețetă face 20 de porții cu 713 calorii, 11g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați madhavan agave nectar, maker ' s Mark bourbon whisky, pink curing salt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Porumb Caramel de casă cu Bourbon și slănină, Bacon caramelizat Bourbon și roșii de moștenire BLT cu ouă prăjite + gouda afumată, și Agave Afumate-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă este necesar, dezghețați burta de porc în frigider. Nu poți vindeca carnea de porc congelată!
Combinați sarea, sarea roz și zahărul într-un bol și amestecați bine.Frecați acest amestec pe întreaga suprafață a burții.
Așezați burta de porc într-o pungă Ziploc de 2 galoane sau într-un recipient de mică adâncime. (Sarea va face ca carnea de porc să elibereze apă creând o saramură).
Se toarnă nectarul de agave peste burta de porc. Asigurați-vă că este distribuit uniform pe toate părțile burticii de porc.La frigider, întorcând carnea de porc și redistribuind cura în fiecare zi timp de șapte zile.
Scoateți carnea de porc din cură, clătiți bine și uscați-o.
Așezați-l pe un suport așezat peste prosoape de hârtie în frigider și lăsați să se usuce, neacoperit timp de 12-24 de ore.