Cum se fac tortilla de făină de casă
Cum să faci tortilla de făină de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 9 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 156 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tortilla De Făină De Casă, Tortilla De Făină De Casă, și Tortilla De Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, sarea și praful de copt împreună într-un bol mare.
Adăugați scurtarea legumelor și lucrați în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie până când seamănă cu firimiturile grosiere.
Formați un puț în mijlocul amestecului de făină și amestecați în apă fierbinte. Lucrați făina și amestecul de apă împreună cu o furculiță și transferați pe o placă de tăiere.
Frământați până se formează un aluat neted și moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Așezați mai multă făină pe tăbliță, acoperiți aluatul cu bol și lăsați să se odihnească 15 minute.
Tăiați bila de aluat în opt părți egale și acoperiți până când este necesar.
Întindeți bilele de aluat fie manual, fie cu o presă de tortilla.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați tortilla aplatizată în tigaie și gătiți până începe să buleze, aproximativ 1 minut. Întoarceți tortilla și gătiți încă un minut. Întoarceți din nou și gătiți încă 1 minut. Repetați cu aluatul rămas.