Cum se fac ouă Poșate perfecte
Cum de a face ouă Poșate perfecte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă 26 de cenți pe porție. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de șampanie, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cum să faci ouă amestecate perfecte, pufoase, Ouă pocate în sos de roșii ,pe pâine prăjită {faceți asta acum}, și 3 chei pentru o salată grozavă de ouă + Cum să faci ouă fierte tari perfecte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Umpleți o cratiță cu apă rece și puneți-o la foc mediu; se amestecă oțet și sare. Aduceți la foc mic și încet și reduceți căldura la minim.
Rupeți fiecare ou într-un ramekin mic separat; așezați un ramekin aproape de suprafața apei și turnați ușor oul în apa care fierbe.
Lăsați albușul să se stabilească un minut sau două și folosiți o spatulă de silicon pentru a ridica ușor oul de pe fundul tigaiei pentru a preveni lipirea. Gatiti pana cand albul este ferm si galbenusul curge, aproximativ 6 minute.
Ridicați oul pocat din apă folosind o lingură cu fante și transferați ușor într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Reîncălziți ouăle timp de 1 1/2 până la 2 minute în apă fierbinte foarte ușor și îndepărtați-le cu o lingură cu fante. Atingeți fundul lingurii cu fante care conține ou pe un prosop de hârtie uscat pentru a îndepărta excesul de apă înainte de servire.