Cum se fac ouă Poșate perfecte

Cum se fac ouă Poșate perfecte
Cum de a face ouă Poșate perfecte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă 26 de cenți pe porție. 37 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de oțet de șampanie, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cum să faci ouă amestecate perfecte, pufoase, Ouă pocate în sos de roșii ,pe pâine prăjită {faceți asta acum}, și 3 chei pentru o salată grozavă de ouă + Cum să faci ouă fierte tari perfecte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți o cratiță cu apă rece și puneți-o la foc mediu; se amestecă oțet și sare. Aduceți la foc mic și încet și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Rupeți fiecare ou într-un ramekin mic separat; așezați un ramekin aproape de suprafața apei și turnați ușor oul în apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Lăsați albușul să se stabilească un minut sau două și folosiți o spatulă de silicon pentru a ridica ușor oul de pe fundul tigaiei pentru a preveni lipirea. Gatiti pana cand albul este ferm si galbenusul curge, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
TigaieTigaie
5
Ridicați oul pocat din apă folosind o lingură cu fante și transferați ușor într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Reîncălziți ouăle timp de 1 1/2 până la 2 minute în apă fierbinte foarte ușor și îndepărtați-le cu o lingură cu fante. Atingeți fundul lingurii cu fante care conține ou pe un prosop de hârtie uscat pentru a îndepărta excesul de apă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista