Cum se fac maro-uri clasice de Hash

Cum se fac maro-uri clasice de Hash
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și garnitură vegetariană? Cum se fac maro-uri clasice de Hash ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 366 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt clarificat, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cum să nu faci maro de Hash, Hash Browns, și Hash Browns cu șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii într-un castron mare umplut cu apă rece. Se amestecă până când apa este tulbure, se scurge și se acoperă din nou cartofii cu apă rece proaspătă. Se amestecă din nou pentru a dizolva excesul de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
AmidonAmidon
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți bine cartofii, uscați cu prosoape de hârtie și stoarceți orice exces de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți untul clarificat într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați cartofii mărunțiți în untul fierbinte și condimentați cu sare, piper negru, piper cayenne și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Gatiti cartofii pana se formeaza o crusta maro pe fund, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți și amestecați până când cartofii se rumenesc peste tot, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista