Cum se fac maro-uri clasice de Hash
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și garnitură vegetariană? Cum se fac maro-uri clasice de Hash ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 366 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, unt clarificat, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cum să nu faci maro de Hash, Hash Browns, și Hash Browns cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii într-un castron mare umplut cu apă rece. Se amestecă până când apa este tulbure, se scurge și se acoperă din nou cartofii cu apă rece proaspătă. Se amestecă din nou pentru a dizolva excesul de amidon.
Scurgeți bine cartofii, uscați cu prosoape de hârtie și stoarceți orice exces de umiditate.
Încălziți untul clarificat într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Presărați cartofii mărunțiți în untul fierbinte și condimentați cu sare, piper negru, piper cayenne și boia de ardei.
Gatiti cartofii pana se formeaza o crusta maro pe fund, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți și amestecați până când cartofii se rumenesc peste tot, încă 5 minute.