Cum se fac inele de ceapă crocante
Nevoie de un vegan hor d ' oeuvre? Cum se fac inele de ceapă crocante ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fulgi de cartofi, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Inele De Ceapă Crocante, Inele De Ceapă Crocante, și Inele De Ceapă Coapte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, fulgii de cartofi uscați și ardeiul cayenne într-un bol mare.
Bateți în sifon club pentru a face un aluat neted.
Așezați pesmetul panko într-un castron puțin adânc.
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Așezați câteva inele de ceapă la un moment dat în vasul de bătut și întoarceți-le pentru a acoperi toate părțile cu bătut.
Scoateți inelele de ceapă din aluat și puneți-le în tigaie de pesmet panko; întoarceți-vă pentru a acoperi complet cu firimituri.
Gatiti cateva inele la un moment dat in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Transferați într-un suport de răcire setat peste prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare după gust și servește.