Cum se fac chiftele italiene
Cum sa faci chiftele italiene ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 465 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită măcinată, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac chiftele italiene, Asigurați-Înainte Chiftele Italiene, și Cum Se Fac Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți o foaie de copt cu folie și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte într-un bol mic timp de 20 de minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana la translucid, aproximativ 20 de minute.
Amestecați carnea de vită și carnea de porc împreună într-un bol mare. Se amestecă ceapa, amestecul de pesmet, ouăle, pătrunjelul, usturoiul, sarea, piperul negru, fulgii de ardei roșu, condimentele de ierburi italiene și parmezanul în amestecul de carne cu o spatulă de cauciuc până se combină. Acoperiți și refrigerați aproximativ o oră.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Folosind mâinile ude, formați amestecul de carne în bile de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se fierbe, 15 până la 20 de minute.