Cum se fac chiftele italiene

Cum se fac chiftele italiene
Cum sa faci chiftele italiene ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 465 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită măcinată, usturoi, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac chiftele italiene, Asigurați-Înainte Chiftele Italiene, și Cum Se Fac Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți o foaie de copt cu folie și pulverizați ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Înmuiați firimiturile de pâine în lapte într-un bol mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in ulei fierbinte pana la translucid, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Amestecați carnea de vită și carnea de porc împreună într-un bol mare. Se amestecă ceapa, amestecul de pesmet, ouăle, pătrunjelul, usturoiul, sarea, piperul negru, fulgii de ardei roșu, condimentele de ierburi italiene și parmezanul în amestecul de carne cu o spatulă de cauciuc până se combină. Acoperiți și refrigerați aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
ParmezanParmezan
Piper NegruPiper Negru
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PâinePâine
Carne De VităCarne De Vită
OuăOuă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Folosind mâinile ude, formați amestecul de carne în bile de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se fierbe, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista