Cum se fac chiftele fără carne
Cum să faci chiftele fără carne necesită aproximativ 5 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 72 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 150 de fani. Un amestec de sare, piper cayenne, ovăz de gătit rapid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cum se fac chiftele fără carne, Meatless " Meatballs, și Chiftele fără carne brânză cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci în uleiul fierbinte, presărați cu sare și gătiți și amestecați până când lichidul din ciuperci s-a evaporat. Amestecați untul în ciuperci, reduceți focul la mediu și gătiți și amestecați ciupercile până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se amestecă ceapa în ciuperci și se gătește, amestecând des, până când ceapa este translucidă, 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați usturoiul în amestecul de ciuperci până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un vas de amestecare.
Se amestecă ovăzul în amestecul de ciuperci până se combină bine. Amestecați ușor 1 uncie brânză Parmigiano-Reggiano în amestec.
Adăugați pesmet, 1/4 cană pătrunjel și 1 ou; condimentează cu sare, piper negru, piper cayenne și oregano.
Se amestecă împreună cu o furculiță până se sfărâmă. Se amestecă restul de 1 ou.
Amestecul trebuie să rămână împreună atunci când este presat.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore. Pentru cea mai bună aromă și textură, refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Formați amestecul în chiftele mici folosind o lingură de 2 linguri.
Rotiți chiftelele ușor între mâini până se omogenizează, dacă doriți; aranjați chiftele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când chiftelele se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Aduceți sosul de paste la fiert într-o cratiță mare; reduceți focul la minim. Amestecați ușor chiftelele în sos până când sunt acoperite. Fierbeți chiftelele în sos până la fiert, 45 de minute până la 1 oră.
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano și 1 lingură de pătrunjel.