Cum se fac burgeri de curcan

Cum să faci burgeri de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 234 calorii, 42G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 483 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, garam masala, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Burgeri de curcan jalape circularo veți face din nou și din nou, Burgeri de vită-învață să faci, și Cum se fac burgeri de pui sol umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați curcanul măcinat, pesmetul, migdalele, pasta de chili, usturoiul, ghimbirul, sarea, garam masala, sucul de lămâie, iaurtul și coriandrul; se amestecă bine cu o spatulă sau cu mâinile curate.
Formați amestecul de curcan măcinat într-o bilă și împărțiți-l în 4 bucăți uniforme; la frigider timp de 1 oră. Formați fiecare bucată într-un patty cu mâinile umede.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și refrigerați chiftelele de burger de curcan până când grătarul este fierbinte. Grătiți burgerii de curcan până când patty pare să fie gătit la jumătatea părții laterale și apoi răsturnați, grătind fiecare parte timp de aproximativ 4 până la 5 minute. Burger se face atunci când suprafața este crăpată și sucuri începe să se ridice la partea de sus.