Cum se fac bare de lămâie
Cum să faci bare de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, gălbenuș de ou, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie – puteți face plăcintă cu lămâie lucioasă acasă, Cele mai bune bare de Brownie cu lămâie sau Brownies cu lămâie, și Cum se face Ricotta de casă (cu lămâie).
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc în cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci.
Așezați 1 cană de făină și unt într-un bol de amestecare și amestecați cu spatele unei spatule sau a unei linguri de lemn până când se combină bine.
Se amestecă în 1/4 cană de zahăr de cofetărie, extract de vanilie și sare; amestecați amestecul împreună până când amestecul arată ca un aluat de biscuiți ușor sfărâmicios.
Umeziți degetele cu puțină apă și apăsați aluatul în fundul vasului de copt pregătit. Folosiți o furculiță pentru a înțepa găuri pe toată crusta.
Coaceți crusta pe raftul central în cuptorul preîncălzit până când marginile crustei sunt abia maronii aurii, 22 de minute.
Bateți ouăle și gălbenușurile împreună într-un castron; bateți zahărul alb și 2 linguri de făină până se omogenizează.
Adăugați suc de lămâie și coajă de lămâie; bateți timp de 2 minute.
Se toarnă cremă de lămâie peste crustă.
Coaceți pe raftul central până când crema este setată și deasupra are o crustă subțire de zahăr alb, 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în bare. Dip cuțit în apă foarte fierbinte, alerga în jurul marginii, și se taie în 16 pătrate. Prajituri de praf cu 1 lingurita de zahar de cofetari.