Culturi De Rădăcini Prăjite Cu Verdeață Sotată

Culturile de rădăcini prăjite cu verdeață Sotată sunt a fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $13.54 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1537 calorii, 33g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de daikon, sfeclă de aur, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Sfeclă prăjită și verdeață de sfeclă Sotată, Conopidă prăjită cu unt brun, Pătlagine Sotate și piure de rădăcină de pătrunjel, și Verdeață De Sfeclă Sotată Cu Sfeclă Prăjită Și Filet De Porc pentru rețete similare.