Cullen Skink - Supă De Eglefin Și Cartofi Afumați Scoțieni

Nevoie de o felul principal pescatarian? Cullen Skink-supa de eglefin și cartofi Afumați scoțieni ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 20,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 259g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1866 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cullen Skink - supă de eglefin și cartofi Afumați scoțieni, Eglefin afumat și supă nouă de cartofi cu burniță de arțar, și Crush Nou De Cartofi Și Eglefin Afumat.
Instrucțiuni
Acoperiți eglefinul afumat cu apă, într-o tigaie superficială, cu pielea în jos. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 4/5 minute, întorcându-se o dată.Luați eglefinul din tigaie și îndepărtați pielea și oasele.Împărțiți peștele în fulgi, reveniți la stoc și adăugați ceapa tocată, frunza de dafin, sarea și piperul.Se fierbe încă 15 minute. Se strecoară, se îndepărtează frunza de dafin, dar se păstrează stocul și peștele.
Adăugați laptele în bulionul de pește și readuceți la fierbere.
Adăugați suficient piure de cartofi pentru a crea consistența pe care o preferați (nu vă fie teamă să o faceți bogată și groasă!).
Adăugați peștele și reîncălziți.Verificați dacă există condimente.Chiar înainte de servire, adăugați untul în bucăți mici, astfel încât să treacă prin supă.
Se servește cu pătrunjel tocat deasupra, însoțit de triunghiuri de pâine prăjită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio