Cuiburi De Piele De Cartofi
Cuiburile de piele de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 339 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de arpagic, praf de usturoi, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cuiburi de cartofi cu mazăre, Cuiburi De Cartofi La Cuptor, și Mash De Cartofi Cu Piele Roșie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună maro hash, albușuri de ou, parmezan, praf de ceapă, sare, praf de usturoi și cantitatea dorită de piper proaspăt măcinat. Apăsați aproximativ 1/4 cană amestec de cartofi în fiecare cană dintr-o tigaie cu brioșă de 12 căni ușor unsă; înveliți cu spray de gătit vegetal.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până la aur. (
Coaceți într-o tigaie de brioșă miniaturală de 24 de căni 20 de minute, dacă doriți.)
Scoateți din cuptor, și se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute. Rulați ușor un cuțit în jurul cuiburilor pentru a slăbi marginile; scoateți din tigaie pe un platou de servire. Cuiburi de top cu brânză colby-Jack, smântână, slănină și arpagic proaspăt tocat.