Cue carnea de porc trasă
Cue carnea de porc trasă necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 219 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).
Instrucțiuni
Echipament Special: Crock pot
Așezați sosul de roșii, ketchup-ul, oțetul de cidru, zahărul brun și praful de usturoi în vasul de crock. Se amestecă până se amestecă. Condimentați ambele tipuri de carne de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și adăugați în oală. Se acoperă cu ceapă și se amestecă ușor.
Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este complet gătită, la mare timp de 3 până la 4 ore sau la mic timp de 7 până la 8 ore.
Scoateți toată carnea de porc și puneți-o într-un castron mare. Tăiați fiecare bucată folosind 2 furculițe: una pentru a ține carnea de porc în poziție și cealaltă pentru a răzui carnea și a o tăia. Întoarceți carnea de porc mărunțită în oala de crock și amestecați bine cu sosul.
Dacă serviți un grup, păstrați oala la cea mai mică setare, astfel încât carnea de porc să rămână caldă. Se condimentează cu piper roșu zdrobit, dacă se utilizează. E timpul!