Cue carnea de porc trasă

Cue carnea de porc trasă
Cue carnea de porc trasă necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 219 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană).

Instrucțiuni

1
Echipament Special: Crock pot
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
1
Așezați sosul de roșii, ketchup-ul, oțetul de cidru, zahărul brun și praful de usturoi în vasul de crock. Se amestecă până se amestecă. Condimentați ambele tipuri de carne de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și adăugați în oală. Se acoperă cu ceapă și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Acoperiți și gătiți până când carnea de porc este complet gătită, la mare timp de 3 până la 4 ore sau la mic timp de 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți toată carnea de porc și puneți-o într-un castron mare. Tăiați fiecare bucată folosind 2 furculițe: una pentru a ține carnea de porc în poziție și cealaltă pentru a răzui carnea și a o tăia. Întoarceți carnea de porc mărunțită în oala de crock și amestecați bine cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
SosSos
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Dacă serviți un grup, păstrați oala la cea mai mică setare, astfel încât carnea de porc să rămână caldă. Se condimentează cu piper roșu zdrobit, dacă se utilizează. E timpul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista