Cuccidati

Cuccidati
Cuccidati ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă face 60 de porții cu 131 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de ouă, shortening, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune primele șapte ingrediente într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos. Bateți ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Împărțiți aluatul în patru părți; se acopera si se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Întindeți fiecare porție între două coli de hârtie cerată într-un format de 16 inchi. x 6 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți 1 cană de umplutură pe lungime în centrul fiecăruia. Începând cu partea lungă, îndoiți aluatul peste umplutură; îndoiți cealaltă parte deasupra. Ciupiți cusăturile și marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Tăiați fiecare dreptunghi pe diagonală în fâșii de 1 inch.
7
Așezați cusătura în jos pe foile de copt tapetate cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți la 400° timp de 10-14 minute sau până când marginile devin maro auriu. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Combinați zahărul de cofetă și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; se stropesc peste fursecuri. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista