Cubed Steaks Italiano

Cubed Steaks Italiano
Cubed Steaks Italiano este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de fripturi de vită, roșii cherry, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Fripturi Cubate Parmigiana, Fripturi De Ciuperci Cubate, și Fripturi Umplute Cubulete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați busuiocul, praful de usturoi și piperul. Într-o tigaie mare, sotati dovleceii, roșiile, ceapa și 1 linguriță amestec de condimente în 1/2 linguriță ulei până când dovlecelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți și păstrați cald.
3
Presărați amestecul de condimente rămas peste fripturi cubate. În aceeași tigaie, gătiți fripturile în uleiul rămas la foc mediu timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură CubFriptură Cub
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Enate Cabernet Sauvignon Merlot cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Enate Cabernet Sauvignon Merlot
Enate Cabernet Sauvignon Merlot
Culoare complet rubinie. O aromă complexă de coacăze negre, mure, cu o notă de violet și indicii de piper roșu, vanilie și ierburi. Senzație de gură netedă și rotundă; perna tanică moale dă loc unui gust aromat care eliberează arome plăcute de friptură de miere. Aciditatea bine echilibrată va asigura îmbunătățirea sticlei în următorii cinci ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista