Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cubano. Această rețetă servește 10 și costă 4,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, dovlecei de chayote și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până squash chayote ai putea urma acest fel principal cu Chayote Squash Mock Apple Pie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cubano, Cubano, și Sandwich Cubano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea kosher, zahărul brun, chimenul, coriandrul, ienibaharul, muștarul, piperul, cuișoarele, feniculul și frunzele de dafin. Apoi frecați peste fundul de porc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Boston Fundul
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1
Adăugați cilantro, usturoiul și sarea într-un robot de bucătărie cu 1/4 cană de bere. Puree până când amestecul devine pesto. Apoi adăugați berea rămasă, coaja de lămâie și sucul și coaja de portocală și sucul. Acoperiți fundul de porc și marinați la frigider timp de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Boston Fundul
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. gătiți carnea de porc până când carnea trage fără efort de pe os, aproximativ 6 ore. Trageți carnea și lăsați-o în sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru șuncă: Preîncălziți cuptorul la 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Bateți mierea, muștarul, zahărul brun și piureul de ananas. Sufoca peste partea exterioară a șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
(amestec Cubanez De Condimente)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Puneți șunca într-o tigaie și înconjurați-o cu bere. Acoperiți cu folie de staniu. Gatiti pana cand carnea trage fara efort de pe os, 8-10 ore. Trageți carnea și lăsați-o în sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Pentru sandwich: feliați ciabatta în jumătate, stropiți pâinea cu ulei de măsline și prăjiți timp de 8 până la 10 minute. Apoi lăsați-l să stea timp de 30 de minute; stalența pâinii îi va permite să țină sucurile din carne de porc și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ciabatta
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Pentru asamblare: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
8
Stratează jumătatea inferioară a pâinii cu carnea de porc trasă și șunca. Feliați murăturile pe lungime aproximativ 1/8-inch pe o mandolină și așezați deasupra cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
9
Așezați brânza elvețiană peste murături și fierbeți până când brânza este bulbucată și aurie, aproximativ 2 minute. Se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine și se taie sandwich-ul în jumătate în diagonală pe o părtinire lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
10
Tăiați în sandvișuri mai mici și serviți cu Slaw Chayote și Plantains prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Chayote
11
Puneți castraveții într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
12
Adăugați 12 căni de apă, oțetul, sarea fină, semințele de muștar, boabele de piper, coriandrul, frunzele de dafin, usturoiul și mărarul într-o oală mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sare Fină
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Trageți castraveții din Baia de gheață și adăugați în borcane de zidărie. Turnați cu grijă saramura clocotită peste castraveți și fixați capacele, asigurându-vă că castraveții sunt complet scufundați. A nu se păstra la frigider timp de 24 de ore. Păstrați întotdeauna murăturile în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
14
Feliați ridichile și chayote cu grosimea de 1/4 inci pe o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Chayote
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
15
Combinați cu cilantro, coaja de lime și sucul de lime într-un bol de amestecare și adăugați sare după gust, ajustând cantitatea de suc de lime, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
16
Scorați plantainele pe 2 părți și coajați pielea. Tăiați subțire cercuri mici folosind o mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
17
Încălziți uleiul într-o friteuză la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
18
Adăugați plantanele și prăjiți timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
19
Scoateți într-un vas de amestecare căptușit cu un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.