Cu Susul În Jos Pere Tarta De Afine

Cu Susul În Jos Pere Tarta De Afine
Cu susul în jos pere Tarta de afine este un vegetarian desert. O porție conține 467 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Afine Și Pere Cu Susul În Jos, Tort de pere-afine cu susul în jos, și Tort De Pere De Afine Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aruncați perele, nucșoara și jumătate din sucul de lămâie împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Topiți untul cu sucul de lămâie rămas, sarea și 3 linguri de apă într-o tigaie grea de 10 inci rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați zahărul în tigaie și amestecați pentru a combina. Gatiti amestecul fara agitare, lasandu-l sa spumeze si sa buleze; untul se va separa, ceea ce este OK. Urmăriți cu atenție amestecul în timp ce se gătește, deoarece odată ce apa se evaporă și zahărul începe să-și schimbe culoarea, lucrurile se întâmplă rapid. Când devine culoarea zahărului brun deschis, aproximativ 10 minute, scoateți-l de pe foc. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Având grijă să nu vă ardeți, presărați afinele și ghimbirul în caramel. Aranjați perele în tigaie cu partea rotundă în jos în cercuri concentrice cât de frumos puteți, potrivindu-vă cât mai multe pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Întoarceți tigaia în arzător la foc mediu și gătiți până când perele încep să se înmoaie când le aruncați cu un cuțit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
În timp ce perele se gătesc, întindeți crusta de plăcintă pe o suprafață prăfuită cu făină într-un cerc de 11 inci. Acoperiți crusta cu folie de plastic și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Așezați crusta peste pere, învelind-o în jurul marginii tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți până când crusta este maro aurie și fermă la atingere, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Lăsați tarta să se răcească până când o puteți descurca, aproximativ 10 minute. Puneți o farfurie deasupra tartei folosind tampoane rezistente la căldură și răsturnați-o, astfel încât perele să fie deasupra. Feliați și serviți cald cu creme fraiche, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10
Combinați făina, zahărul, sarea și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până când untul este distribuit uniform, dar încă vizibil în bucăți. În timp ce pulsați, adăugați apa cu gheață 1 lingură la un moment dat până când aluatul este suficient de umed pentru a se ține împreună atunci când este ciupit între degete. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic, formați-l într-un disc și refrigerați timp de 30 de minute sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista