Cu O Zi Înainte De Piure De Cartofi

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cu o zi înainte de piureul de cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 294 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 200 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bine. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Aruncați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Transferați cartofii într-un castron mare și amestecați până se omogenizează.
Se amestecă în crema de brânză, smântână, praf de ceapă, sare, piper și unt. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Răspândiți amestecul de cartofi în vasul de copt pregătit și coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute.