Crăciun Panglică Mucegai

Crăciun Panglică Mucegai
Matrița de panglică de Crăciun este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 45 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Dacă aveți gelatină cu aromă de cireșe jell-O, apă, marshmallows și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Formă De Panglică De Vacanță, Salată De Panglică De Crăciun, și Salată De Panglică De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 cană de apă clocotită în amestecul de gelatină roșie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 3/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se toarnă în matriță cu 5 căni. Dați la frigider 2 ore sau până când este setat, dar nu ferm.
3
Între timp, amestecați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de var într-un castron mediu 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rece rămasă. La frigider 30 min. sau până se răcește; amestecați ușor marshmallows. Lingură peste gelatină roșie. (Marshmallows vor pluti în vârf.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista