Crăciun Cookie Bowl

Crăciun Cookie Bowl
Crăciun Cookie Bowl este un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este perfect pentru Crăciun. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Crăciunul într-un castron, Crăciunul într-un castron, și Crăciun într-un Cookie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați melasă și apă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Combinați făina, condimentul, ghimbirul, nucșoara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Se adaugă la amestecul de cremă; se amestecă bine. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 3 ore.
5
Pulverizați exteriorul 1-1 / 2-qt. bol de sticlă rezistent la cuptor cu spray de gătit. Răsturnați vasul și așezați-l pe foaia de copt unsă. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul răcit într-un 1/4-in.- cerc gros. Transferați ușor cercul de aluat în exteriorul bolului; apăsați aluatul ferm în jurul bolului. Tăiați marginea aluatului 1 in. deasupra jantei bolului cu un tăietor de patiserie sau cuțit. Acoperiți și refrigerați aluatul rămas pentru a-l folosi pentru fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Dacă doriți, utilizați 1-in. copac cookie cutter să taie forme în jurul bol aluat. (Asigurați-vă că inversați tăietorul de prăjituri, astfel încât atunci când vasul este întors cu partea dreaptă în sus, formele să fie și cu partea dreaptă în sus.) Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se coace la 350 CP timp de 20-25 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește turtă dulce pe castron. Răsuciți ușor fundul bolului de turtă dulce până când se eliberează; inversați și îndepărtați cu grijă vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Locul castron pe 9-in. farfurie sau platou.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați bomboane în partea de jos a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul rezervat la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați cu 2-1 / 2-in. tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
12
Așezați decupajele pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Se coace la 350 CP timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
15
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul cofetarilor, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența răspândirii. Nuanțați după dorință. Decorați fursecurile după dorință și serviți în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut ros Euro ( jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista