Crêpă cu spanac și vinete "Toc"

Crêpă cu spanac și vinete "Toc"
Rețeta „Prăjitură” de Crepe cu spanac și vinete se poate face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD per porție. O porție conține 377 de calorii, 9 g de proteine și 32 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, ouă, linguri de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați „Tacos” de crêpe de năut cu vinete și miel, „Tacos” de crêpe de năut cu vinete și miel și cupe de crepe cu șuncă și spanac pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Sticla luminoasă Dom Perignon Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista