Crutoane De Tort De Cafea
Crutoane tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cafea tare, nuci pecan, tort de lire sterline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea franceză-pregătiți ușor tortul de cafea de casă acasă, și Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați crusta din tortul de lire și tăiați tortul în cuburi de 1".
Combinați 2/3 cană de zahăr și cafea într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 1 minut. Se amestecă în Kahla.
Se toarnă amestecul de sirop de cafea într-un castron mic și se lasă să se răcească complet.
Combinați nucile pecan și 1/4 cană de zahăr; se amestecă bine. Lucrând rapid, înmuiați fiecare cub de tort în sirop de cafea.
Rulați fiecare cub în amestec de pecan, acoperind complet.
Lăsați cuburile de tort să se usuce la temperatura camerei pe rafturi de sârmă cel puțin 2 ore.