Crutoane De Tort De Cafea

Crutoane De Tort De Cafea
Crutoane tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cafea tare, nuci pecan, tort de lire sterline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea franceză-pregătiți ușor tortul de cafea de casă acasă, și Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați crusta din tortul de lire și tăiați tortul în cuburi de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Combinați 2/3 cană de zahăr și cafea într-o cratiță mică; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 1 minut. Se amestecă în Kahla.
4
Se toarnă amestecul de sirop de cafea într-un castron mic și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați nucile pecan și 1/4 cană de zahăr; se amestecă bine. Lucrând rapid, înmuiați fiecare cub de tort în sirop de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Rulați fiecare cub în amestec de pecan, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Lăsați cuburile de tort să se usuce la temperatura camerei pe rafturi de sârmă cel puțin 2 ore.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista