Crutoane De Mămăligă
Crutoanele de mămăligă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 103 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de făină de porumb, jumătate și jumătate, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Verdeață cu crutoane de mămăligă, Rabe de Broccoli cu crutoane de mămăligă, și Salată Caesar cu crutoane de mămăligă.
Instrucțiuni
Aduceți apă și sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați făină de porumb, amestecând constant cu un bici până când făina de porumb începe să absoarbă lichidul (aproximativ 2 minute). Reduceți căldura la minim; gatiti 20 de minute, amestecand frecvent. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti 15 minute, amestecand frecvent.
Se amestecă amestecul de făină de porumb într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Folosind o spatulă acoperită cu spray de gătit, se întinde într-un strat uniform. Se răcește, neacoperit, 30 de minute sau până se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 40
Întoarceți polenta pe suprafața uscată; tăiați în cuburi de 1/2 inci.
Așezați cuburi de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute, întorcând o dată cu o spatulă. Se răcește pe un suport de sârmă.