Crutoane cu salată Dilly

Crutoane cu salată Dilly
Ai nevoie de un fel principal lacto ovo vegetarian? Crutoanele cu salată Dilly ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 435 de calorii, 17 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână stropi cu aromă de unt, iarbă de mărar, pâine și alte câteva ingrediente, le puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Salata Dilly of a Pea, Dilly Pea Salad și Dilly Potato Salad sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți pâinea într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Pulverizați uniform cu spray de gătit; se presară cu mărar și stropi cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Coaceți la 300° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc, întorcându-se o dată. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Diamond Collection Chardonnay cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Diamond Collection Chardonnay
Diamond Collection Chardonnay
În aspect galben auriu vibrant, Chardonnay-ul nostru Diamond Collection oferă arome de ananas, piersici și mandarine.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista