Nevoie de o crustă vegetariană? Crusta de plăcintă de patiserie fără Gluten ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 475 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez brun, făină de mei, făină de sorg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bette Hagman ' s Four Four patiserie (crustă de plăcintă fără Gluten), Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
1
Robot de bucătărie în vasul unui robot de bucătărie, combinați ingredientele uscate. Puls pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt. Puls pentru a combina. Nu trebuie să rămână bucăți mari de unt. Acest lucru durează aproximativ zece impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Transferați amestecul într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Cu Mâna
6
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați unt. Folosind fie mâinile, fie un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până când nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
8
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați cu folie de plastic. Se răcește timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Scoateți crusta din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Tăiați două bucăți de pergament 12 cu 18 inci. Făinați ușor o bucată de hârtie pergament cu făină de orez alb. Centrați aluatul pe hârtie. Făinați Generos partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Rulați aluatul într-un cerc mare, de aproximativ 11 inci. Răsturnați placa de plăcintă peste aluat. Glisați mâna între tejghea și hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
13
Așezați cealaltă mână pe fundul tigaiei. Într-o mișcare rapidă, răsturnați aluatul și rotiți-l. Apăsați aluatul în tigaie. Trageți cu grijă hârtia de pe aluat. Dacă vreunul dintre aluat se rupe, apăsați-l la loc. Tăiați marginile, sertizați dacă doriți. Pentru o plăcintă cu crustă dublă, repetați procesul. Întoarceți rapid aluatul întins pe partea superioară a plăcintei umplute sau rotiți aluatul în jurul sucitorului și transferați-l în partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
14
Coaceți plăcinta la momentul și temperatura pe care o direcționează rețeta plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman