Crustă De Plăcintă De Patiserie Fără Gluten

Crustă De Plăcintă De Patiserie Fără Gluten
Nevoie de o crustă vegetariană? Crusta de plăcintă de patiserie fără Gluten ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 475 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez brun, făină de mei, făină de sorg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bette Hagman ' s Four Four patiserie (crustă de plăcintă fără Gluten), Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Robot de bucătărie în vasul unui robot de bucătărie, combinați ingredientele uscate. Puls pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați unt. Puls pentru a combina. Nu trebuie să rămână bucăți mari de unt. Acest lucru durează aproximativ zece impulsuri scurte.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3
Transferați amestecul într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Cu Mâna
6
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați unt. Folosind fie mâinile, fie un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până când nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
8
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
9
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați cu folie de plastic. Se răcește timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Scoateți crusta din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
11
Tăiați două bucăți de pergament 12 cu 18 inci. Făinați ușor o bucată de hârtie pergament cu făină de orez alb. Centrați aluatul pe hârtie. Făinați Generos partea superioară a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Rulați aluatul într-un cerc mare, de aproximativ 11 inci. Răsturnați placa de plăcintă peste aluat. Glisați mâna între tejghea și hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
13
Așezați cealaltă mână pe fundul tigaiei. Într-o mișcare rapidă, răsturnați aluatul și rotiți-l. Apăsați aluatul în tigaie. Trageți cu grijă hârtia de pe aluat. Dacă vreunul dintre aluat se rupe, apăsați-l la loc. Tăiați marginile, sertizați dacă doriți.  Pentru o plăcintă cu crustă dublă, repetați procesul. Întoarceți rapid aluatul întins pe partea superioară a plăcintei umplute sau rotiți aluatul în jurul sucitorului și transferați-l în partea superioară a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Coaceți plăcinta la momentul și temperatura pe care o direcționează rețeta plăcintei.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista