Crustă De Plăcintă De Patiserie Fără Gluten
Nevoie de o crustă vegetariană? Crusta de plăcintă de patiserie fără Gluten ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 475 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez brun, făină de mei, făină de sorg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bette Hagman ' s Four Four patiserie (crustă de plăcintă fără Gluten), Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Robot de bucătărie în vasul unui robot de bucătărie, combinați ingredientele uscate. Puls pentru a combina.
Adăugați unt. Puls pentru a combina. Nu trebuie să rămână bucăți mari de unt. Acest lucru durează aproximativ zece impulsuri scurte.
Transferați amestecul într-un bol mare de amestecare.
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron mare.
Adăugați unt. Folosind fie mâinile, fie un tăietor de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până când nu rămân bucăți mari de unt.
Adăugați 4 linguri de apă și amestecați, folosind o lingură de lemn. Dacă amestecul este uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură pe rând.
Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați cu folie de plastic. Se răcește timp de o oră.
Scoateți crusta din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei aproape.
Tăiați două bucăți de pergament 12 cu 18 inci. Făinați ușor o bucată de hârtie pergament cu făină de orez alb. Centrați aluatul pe hârtie. Făinați Generos partea superioară a aluatului.
Rulați aluatul într-un cerc mare, de aproximativ 11 inci. Răsturnați placa de plăcintă peste aluat. Glisați mâna între tejghea și hârtia pergament.
Așezați cealaltă mână pe fundul tigaiei. Într-o mișcare rapidă, răsturnați aluatul și rotiți-l. Apăsați aluatul în tigaie. Trageți cu grijă hârtia de pe aluat. Dacă vreunul dintre aluat se rupe, apăsați-l la loc. Tăiați marginile, sertizați dacă doriți. Pentru o plăcintă cu crustă dublă, repetați procesul. Întoarceți rapid aluatul întins pe partea superioară a plăcintei umplute sau rotiți aluatul în jurul sucitorului și transferați-l în partea superioară a plăcintei.
Coaceți plăcinta la momentul și temperatura pe care o direcționează rețeta plăcintei.