Crustă De Pizza Fără Drojdie Fără Gluten

Crustă De Pizza Fără Drojdie Fără Gluten
Crusta de Pizza fără drojdie fără gluten este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian crustă. Această rețetă face 2 porții cu 995 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 317 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, drojdie instant, amidon de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Tort Crescut Cu Drojdie Fără Gluten Cu Cardamom Portocaliu, Pizza Taco fără Gluten cu crusta de Pizza fără Gluten Udi, și Crustă De Pizza Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați ingredientele uscate. Într-un castron mic, amestecați ingredientele umede cu o furculiță sau un tel mic până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă ingredientele umede peste uscat. Folosind o lingură de lemn, amestecați pentru a combina până se formează un aluat. Aluatul va fi pe partea uscată. Acest lucru este normal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Presărați generos blatul cu făină de orez alb. Întoarceți aluatul pe blat. Frământați aluatul până când este neted. Dacă, după frământare timp de un minut, aluatul este încă uscat și nu se ține împreună, adăugați o lingură mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Centrați aluatul pe o bucată de hârtie pergament de 16 1/2 pe 12 1/2 inch. Pudrați aluatul generos cu făină de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Întindeți aluatul până acoperă hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Așezați o foaie de copt cu margini foarte aproape de crusta rulată. Prindeți colțurile uneia dintre laturile lungi ale hârtiei pergament și glisați crusta în tigaie. Fă asta repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Periați ușor uleiul de măsline peste partea superioară a crustei cu o perie de patiserie. Acoperiți aluatul complet cu folie de plastic. Se lasă să crească la temperatura camerei timp de 45 de minute sau până când aluatul este ușor și ușor pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Se acoperă și se coace conform instrucțiunilor. Dacă rețeta necesită periajul crustei cu ulei de măsline, puteți sări peste acest pas, deoarece crusta este deja periată cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista