Cruste De Unt
Crustele de unt sunt o vegetarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 279 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, gălbenuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Oală De Pui Cu 2 Cruste, Potpies de Cod cu cruste de biscuiți de mărar, și Cremă de Caramel cu cruste de pâine.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați făina și zahărul.
Adăugați unt; învârtiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați gălbenușul; învârtiți sau amestecați cu o furculiță până când aluatul se ține împreună. Pat în minge.
Împărțiți aluatul în 6 porții egale. Apăsați ferm și uniform fiecare peste partea de jos și în sus a unei tăvi de tartă de 4 1/2 inci cu jantă detașabilă. Așezați tigăile ușor pe o foaie de copt de 14 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 300 până la aur PAL, 15 până la 25 de minute; lăsați să se răcească cel puțin 15 minute. Dacă faceți până la 1 zi înainte, răciți complet, înfășurați etanș și depozitați la temperatura camerei.