Crustadă de pere cu patiserie de lămâie și migdale
Pear Croustade cu produse de patiserie de lamaie si migdale ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 269 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale, dar pere bartlett și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Frangipane Croustade, Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune, și Patiserie Cu Pere Caramelizate.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați unt; folosind vârful degetelor, frecați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Stropiți 1/4 cană de cremă; aruncați cu furculița până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă cremă cu lingurițe, după cum este necesar, dacă este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Aluat
Folie
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de rulare.
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați toate perele, zahărul, făina, sucul de lămâie, coaja de lămâie și nucșoara într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Intindeti patiserie pe foaie de hârtie pergament presarata cu faina la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
4
Transferați crusta pe hârtie pergament pe foaia de copt. Pere movilă în centrul de patiserie, lăsând 2-inch frontieră simplu. Îndoiți marginea de patiserie peste pere, sertizând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
5
Ungeți marginile de patiserie cu smântână; se presară cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Cremă
6
Coaceți croustade până când bulele de umplere și migdalele sunt ușor prăjite, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Serviți croustade cald sau la temperatura camerei cu înghețată de vanilie, dacă doriți.