Crustadă de pere cu patiserie de lămâie și migdale

Crustadă de pere cu patiserie de lămâie și migdale
Pear Croustade cu produse de patiserie de lamaie si migdale ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 269 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare, migdale, dar pere bartlett și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Frangipane Croustade, Crustadă de pere cu Topping de zahăr brun-alune, și Patiserie Cu Pere Caramelizate.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați unt; folosind vârful degetelor, frecați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Stropiți 1/4 cană de cremă; aruncați cu furculița până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă cremă cu lingurițe, după cum este necesar, dacă este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de rulare.
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați toate perele, zahărul, făina, sucul de lămâie, coaja de lămâie și nucșoara într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Intindeti patiserie pe foaie de hârtie pergament presarata cu faina la 14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Transferați crusta pe hârtie pergament pe foaia de copt. Pere movilă în centrul de patiserie, lăsând 2-inch frontieră simplu. Îndoiți marginea de patiserie peste pere, sertizând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Ungeți marginile de patiserie cu smântână; se presară cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
CremăCremă
6
Coaceți croustade până când bulele de umplere și migdalele sunt ușor prăjite, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți croustade cald sau la temperatura camerei cu înghețată de vanilie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista