Crustade De Soia
Croustades de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 553 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boabe de soia, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Dosa De Soia: Dosa Sănătoasă Din Semințe De In De Soia, Crustade De Mere, și Crust De Crumb De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C). Tăiați crustele din pâine. Aplatizați feliile cu un sucitor și periați cu untul topit.
Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 inchi (5 cm), scoateți 3 bucăți din fiecare felie de pâine. Împingeți pâinea, cu untul în jos, ferm într-o tigaie cu mini-brioșe de 12 căni.
Coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când este bine crocant.
Scoateți crustadele din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Gatiti fasolea congelata intr-o cratita cu apa clocotita usor sarata aproximativ 5 minute, pana se inmoaie.
Scurgeți, clătiți în apă rece și scurgeți din nou.
Curățați grosolan fasolea, șalota, busuiocul, uleiul și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți pesto-ul de fasole între crustade și acoperiți fiecare cu o frunză de busuioc.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;