Crusta De Unt
Crusta de unt este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca o crustă și se face aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, gălbenuș de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake cu unt de arahide congelat fără coacere {crustă de unt de nuci}, Crustă De Plăcintă Cu Oțet Și Unt, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron, combinați făina și zahărul.
Adăugați unt, tăiat în bucăți mici; învârtiți (sau frecați cu degetele) până se formează firimituri fine.
Adăugați gălbenușul de ou; vârtej (sau amestecați cu o furculiță) până când aluatul se ține împreună.
Apăsați ferm aluatul peste fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 10 inci cu jantă detașabilă.
Coaceți într-un cuptor de 300 până la aur PAL, 25 până la 30 de minute; lasa sa se raceasca. Dacă faceți înainte, înfășurați etanș și lăsați să stea la temperatura camerei până la 1 zi sau congelați pentru a păstra mai mult timp. Dezgheț desfăcut.