Crust De Mere Croustades
Apple Crumb Croustades ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Croustades, Croustades de mere cu zahăr brun-înghețată bourbon, și Rhubarb Crumb Pie și Apple Crumb Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați 1 cană de făină și 1/8 linguriță de sare într-un bol mediu; tăiați în 3 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 3 1/2 linguri de apă cu gheață; se amestecă doar până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic înmuiată; frământați ușor de 5 ori. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Așezați fiecare porție de aluat între 2 foi de folie de plastic; rulați fiecare porție de aluat, încă acoperită, într-un cerc de 8 inci. Se răcește 10 minute. Descoperiți aluatul; așezați cercurile de aluat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti umplutura, combinați mărul și sucul; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură de făină, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de scorțișoară; aruncați pentru a combina.
Așezați jumătate din amestecul de mere în centrul fiecărui cerc de aluat, lăsând o margine de 2 inci; pliați marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de mere).
Combinați 1 lingură de apă și albus de ou; periați ușor amestecul peste exteriorul crustei.
Pentru a pregăti toppingul, combinați 2 linguri de făină, 1 lingură de zahăr, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de scorțișoară; tăiați în 1 1/2 lingurițe de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Presărați amestecul uniform peste amestecul de mere în centrul fiecărei croustade.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până la aur.