Crust De Mere Croustades

Crust De Mere Croustades
Apple Crumb Croustades ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 327 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Croustades, Croustades de mere cu zahăr brun-înghețată bourbon, și Rhubarb Crumb Pie și Apple Crumb Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1 cană de făină într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați 1 cană de făină și 1/8 linguriță de sare într-un bol mediu; tăiați în 3 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați 3 1/2 linguri de apă cu gheață; se amestecă doar până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic înmuiată; frământați ușor de 5 ori. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Așezați fiecare porție de aluat între 2 foi de folie de plastic; rulați fiecare porție de aluat, încă acoperită, într-un cerc de 8 inci. Se răcește 10 minute. Descoperiți aluatul; așezați cercurile de aluat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați mărul și sucul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură de făină, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de scorțișoară; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Așezați jumătate din amestecul de mere în centrul fiecărui cerc de aluat, lăsând o margine de 2 inci; pliați marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de mere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
9
Combinați 1 lingură de apă și albus de ou; periați ușor amestecul peste exteriorul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Pentru a pregăti toppingul, combinați 2 linguri de făină, 1 lingură de zahăr, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de scorțișoară; tăiați în 1 1/2 lingurițe de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Presărați amestecul uniform peste amestecul de mere în centrul fiecărei croustade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
12
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista