Crupă de miel , rinichi, șalotă pur și fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crupa de miel, rinichi, șalotă pur și fasole. Această rețetă face 6 porții cu 729 calorii, 28G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fasole dublă, frunze de dafin, buton de unt și rinichi de miel. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Crostini cu mazăre pur aproxume, rachetă și fasole, Cotletele de miel ale lui Ron Siegel cu piure de Sunchoke și marmeladă de șalotă, și Kebab de miel și cartofi cu fasole mentolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a face șalota pură. Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu și amestecați șalotele și Golful. Condimentează cu sare și scade focul. Acoperiți și lăsați să transpire și să fierbeți foarte ușor timp de 40-50 de minute până când este moale și translucid. Ar trebui să creeze o mulțime de sucuri.
Se toarnă crema dublă și se fierbe timp de 1 min.
Scoateți de pe foc și folosiți o lingură cu fante pentru a pune șalotele într-un blender cu suficient lichid pentru a le permite să se purifice.
Adăugați mai mult lichid dacă este necesar, dar ar trebui să aveți o consistență groasă. Împingeți printr-o sită pentru un rezultat mai fin și dați deoparte.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pentru a găti mielul, încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor la o temperatură ridicată, condimentați mielul cu generozitate peste tot și puneți grăsimea în jos și colorați. Întoarceți-l și prăjiți-l la cuptor timp de 15-20 de minute, în funcție de modul în care vă place gătit.
Scoateți-l și odihniți-l undeva cald.
Pentru a găti rinichii, încălziți o tigaie cu untul până se spumează ușor.
Adăugați rinichii condimentați și lăsați să se coloreze timp de 2-3 minute pe o parte, fără a agita tigaia. Întoarceți-le și continuați să gătiți încă un minut.
Scoateți-le, răsturnați-le într-o sită și lăsați-le să se odihnească peste un castron pentru a permite scurgerea sucurilor roz. Păstrați rinichii undeva cald și aruncați sucurile roz.
Pentru fasolea largă, faceți o vinaigretă cu oțetul de vin alb și uleiul de măsline, adăugând usturoiul și pătrunjelul. Se amestecă împreună, se adaugă la fasolea largă, apoi se toarnă orice suc de carne din miel.
Pentru a servi, lingurați o parte din șalotă pură pe o farfurie, feliați mielul destul de gros și aranjați deasupra, apoi așezați 2 jumătăți de rinichi deasupra mielului. Lingurați o parte din vinaigreta de fasole și serviți.