Crupe Spanakopita
Rețeta crupe Spanakopita ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 8 ore și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 655 calorii. Pentru $3.78 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Alesyasky, Alesyasky, și Alesyasky.
Instrucțiuni
Decongelați spanacul; se scurge bine, apăsând între prosoape de hârtie.
Pregătiți grăsimile conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă feta, următoarele 5 ingrediente și spanacul în grâu.
Adăugați piper proaspăt măcinat după gust.
Se amestecă împreună panko și următoarele 2 ingrediente; presărați jumătate din amestec într - un vas de copt bine uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de grâu fierbinte în tigaia pregătită.
Presărați amestecul panko rămas peste grâu. Acoperiți și răciți 8 ore.
Inversați grăsimile răcite pe o tăietură; tăiați în 24 de pătrate.
Tăiați fiecare în diagonală în 2 triunghiuri. Înveliți bine ambele părți cu spray de gătit.
Gatiti triunghiurile, in loturi, pe o plita Unsa fierbinte sau intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Așezați pe o grătar pe o foaie de copt și păstrați la cald într-un cuptor de 200 până la 30 de minute.