Crupe De Brânză La Cuptor

Crupe De Brânză La Cuptor
Rețeta de brânză coaptă este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 8. O porție conține 169 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, grâu de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crupe De Brânză La Cuptor, Coapte Cu Două Brânzeturi Și Șuncă, și Iepure xtouff XTF cu crupe de branza la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți apa la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare. Adăugați treptat grâu, amestecând constant până se amestecă. Gatiti la foc mic 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți din căldură.
4
Adăugați 1/2 cană cheddar, VELVEETA, unt, praf de usturoi și piper roșu; se amestecă până se topesc brânzeturile. Pune deoparte. Bateți ouăle ușor într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați o cantitate mică de amestec de grâu fierbinte la ouă; se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul de ou la amestecul rămas de grâu fierbinte, amestecând constant până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă într-un vas de copt pătrat de 8 inci pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți 30 min.; se presară cu cheddar rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați să stea 10 min. înainte de servire.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista