Crupe cu caju cremă
Grits reteta cu caju crema ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această masă de dimineață are 265 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare grosieră, qt. bulion de legume, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică, Pui și caju, și Sparanghel Cu Caju.
Instrucțiuni
Scurgeți caju și puneți-l într-un blender cu 1/4 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând des, până când ceapa este caramelizată, 8 până la 10 minute; pus deoparte.
Între timp, aduceți 3 căni de bulion la fiert într-o oală medie.
Adăugați granule într-un flux lent, dar constant, amestecând constant, până când amestecul este neted. Când amestecul ajunge la fierbere, reduceți căldura la minim.
Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, 5 minute.
Adăugați restul de 1 cană de bulion și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând constant, până se îngroașă, încă 10 minute.
Se amestecă caju și ceapă cremă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimile sunt moi și pufoase, aproximativ 30 de minute.
Faceți înainte: deoarece cajuii durează ceva timp, poate merita să amestecați câteva loturi și apoi să le răciți (până la 4 zile) sau să le congelați (până la 3 luni) într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.