Crunchy Taco Burritos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burritos Taco crocant. O porție conține 364 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați taco crocant, apă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Burritos De Pui Crocant, Taco Burritos, și Câine Taco Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci; gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă în apă, 1 cană de lapte și amestecul de sos (din Hamburger Helper box) până se omogenizează.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul nefiert (din cutia de ajutor pentru Hamburger).
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged.
Între timp, într-un castron mic, amestecați laptele și amestecul de topping (din Hamburger Helper box) 30 de secunde; pus deoparte. Zdrobiți ușor chipsurile de porumb (din Hamburger Helper box); pus deoparte.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de carne de vită în centrul fiecărei tortilla caldă; stropiți cu topping de brânză. Se acoperă cu ceapă verde, roșii și chipsuri de porumb zdrobite. Ori de jos a fiecărei tortilla 1 inch peste umplere. Îndoiți părțile laterale, suprapunându-se pentru a închide umplutura. Îndoiți partea superioară peste laturi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.