Crunchies De Migdale
Crunchies migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 147 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 113 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, praf de copt, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crunchies, Crunchies De Cereale, și BLT Wonton Crunchies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați două foi de biscuiți cu hârtie pergament.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel (sau într-un vas mare de amestecare, folosind un mixer portabil), bateți ouăle cu viteză mare până când sunt groase și spumoase, 8 până la 10 minute.
Adăugați extractul de migdale. Dacă utilizați un mixer cu suport, transferați amestecul de ouă într-un castron mediu și curățați și uscați vasul mixerului.
În vasul mixerului cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete (sau într-un alt castron mare, dacă utilizați un mixer portabil), combinați zahărul, făina, praful de copt, scorțișoara, anasonul și cardamomul cofetarilor și amestecați la viteză mică până la amestecare.
Adăugați amestecul de ouă, creșteți viteza la mediu și bateți, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, până se combină. Reduceți viteza la minim și amestecați migdalele până se combină.
Folosiți o lingură mare de înghețată sau o cană de măsurare de 1/4 cană pentru a forma fursecurile și așezați-le pe foile de prăjituri pregătite la aproximativ 2 inci distanță. Apăsați ușor fiecare cookie într-un disc aplatizat. Acoperiți foile cu folie de plastic și dați-le la frigider peste noapte.
Pentru a coace, poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Scoateți cookie-urile din frigider și scoateți folia de plastic.
Coaceți fursecurile, câte o foaie, timp de 15 până la 20 de minute, până când marginile fursecurilor sunt aurii; rotiți tigaia la jumătatea timpului de coacere. Răciți cookie-urile complet pe rafturi de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile la temperatura camerei.