Criza de nuci de caju ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 140 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, scurtare, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, Criza De Caju, și Nucă De Cocos Caju Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți două foi de copt folosind 1 lingură de unt; deoparte. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, apa, siropul de porumb și untul rămas. Gatiti si amestecati pana cand zaharul este dizolvat. Se aduce la fierbere la foc mediu; se gătește până când un termometru cu bomboane citește 300 centi (etapa de fisură tare), amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Resturi Proaspete
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți de pe foc; amestecați caju. Se toarnă rapid pe tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
3
Răspândiți cu o spatulă metalică cu unt. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Tăiați gros jumătate din bomboane și păstrați-le într-un recipient etanș. Utilizați ca topping de înghețată. Rupeți bomboanele rămase în bucăți. Topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea într-o cratiță grea sau cuptor cu microunde la 70% putere; se amestecă până se omogenizează. Scufundați un capăt al fiecărei bucăți de bomboane în chipsuri topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată pentru a se usca. A se păstra într-un recipient etanș.