Crumble dublu de fructe de pădure-alune
Crumble Double Berry-Hazelnut este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 506 de calorii . Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de mure, sare, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Crumble cu fructe de pădure , Double Ka Meetha - Cum să faci Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan și Mere la cuptor vegan cu crumble de ovăz .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 inci pătrați.
Aruncați murele și afinele într-un castron mare cu siropul de arțar și tapioca.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Se amestecă făina, zahărul granulat, zahărul brun, nucșoara și sarea într-un robot de bucătărie și se amestecă.
Se adauga alunele, untul si vanilia; pulsați până când nucile sunt tocate grosier.
Presărați topping-ul peste fructe de pădure, ciupindu-l cu degetele pentru a forma mici bulgări.
Coaceți până când umplutura clocotește și toppingul este maro auriu, aproximativ 1 oră.
Se lasa putin sa se raceasca inainte de servire.