Crumble De Migdale De Fructe De Pădure

Crumble De Migdale De Fructe De Pădure
Berry migdale Crumble ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 556 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.01 pe portie, veți obține un desert care servește 6. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fructe de pădure: afine, tapioca cu gătit rapid, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curățați Crumble De Boabe De Migdale, Boabe De Migdale Crumble Fulgi De Ovăz, și Berry Crumble.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați fructele de pădure cu tapioca, zahărul, coaja: într-un castron mare puneți fructele de pădure și amestecați cu tapioca, zahărul și coaja de lămâie. (Fără tapioca, crumble va fi foarte curgător.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
TapiocaTapioca
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Bateți împreună făina, zaharurile, condimentele și sarea într-un castron mare. Se amestecă untul topit și migdalele până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Turnați umplutura într-o tigaie pătrată sau rotundă de 9 inci (nu ungeți mai întâi). Folosind degetele, formați amestecul de topping în firimituri de 1/4-inch până la 1/2-inch și întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se coace la 350 de grade F până când bulele de umplere și toppingul sunt de culoare aurie, aproximativ 45-55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lăsați să se răcească cel puțin o jumătate de oră.
3
Se servește cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista