Crumble De Mere Caramel Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fără gluten Caramel Apple Crumble. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este perfect pentru Halloween. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de nuci pecan, amestec de făină de orez betty, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crumble sau tartă fără Gluten cu umplutură de mure și mere (cu opțiuni fără zahăr și fără lactate), Mărul fără Gluten și Vegan se sfărâmă pentru doi, și Crumble De Mere Cheddar Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt până la fierbere, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă frisca și siropul de porumb.
Se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri zahăr granulat, 1 lingură amestec de făină, scorțișoară și nucșoară. Într-un castron mare, aruncați merele cu amestec de zahăr; transferați în vasul de copt.
Se toarnă uniform sosul de caramel peste mere.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 3/4 cană amestec de făină și 1/3 cană zahăr brun.
Tăiați în unt rece, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse) până când amestecul pare sfărâmicios; se amestecă nuci pecan. Lingurați uniform peste caramel și mere.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când toppingul este maro auriu și merele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu furculița.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.