Crumble de Mango, pere și ghimbir

Crumble de Mango, pere și ghimbir
Crumble de Mango, pere și ghimbir necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 666 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de pecan foarte, zahăr muscovado, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Pear Ginger Crumble, Ghimbir-Pere Crumble, și Vanilie-Ghimbir-Pere Crumble.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți perele într-o cratiță cu zahărul și 4 lingurițe de apă. Gatiti la foc mic timp de 5 minute, pana cand perele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se amestecă mango și tulpina de ghimbir. Puneți amestecul într-un vas de copt nu prea adânc de 1,75 litri și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Faceți toppingul. Frecați untul în făină, amestecați zahărul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Presărați-l peste congelarea fructelor sau coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista