Crumble de Mango, pere și ghimbir
Crumble de Mango, pere și ghimbir necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 666 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Un amestec de pecan foarte, zahăr muscovado, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Pear Ginger Crumble, Ghimbir-Pere Crumble, și Vanilie-Ghimbir-Pere Crumble.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Puneți perele într-o cratiță cu zahărul și 4 lingurițe de apă. Gatiti la foc mic timp de 5 minute, pana cand perele sunt doar fragede.
Se ia de pe foc și se amestecă mango și tulpina de ghimbir. Puneți amestecul într-un vas de copt nu prea adânc de 1,75 litri și lăsați să se răcească.
Faceți toppingul. Frecați untul în făină, amestecați zahărul și nucile pecan.
Presărați-l peste congelarea fructelor sau coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Crumble funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "